Tutorial Dan E-book Yang Terkini...

Mempelajari Teknik-teknik Membuat Aksesori Kristal Dan Mutiara

October 21st, 2008

 Sebelum ini, ramai yang tertanya2…ramai yang berminat nak buat aksesori krsistal dan mutiara sendiri. Tapi masalah mereka, tak pandai buat..tak kreatiflah..mcm2 lagi.. 

Kali ini awin ingin memberitahu anda, awin telah melancarkan penjualan sebuah ebook/buku “Teknik Asas Membuat Aksesori Kristal & Mutiara”.Buku/ ebook ini adalah dalam bentuk pdf file. Ebook/buku ini adalah ibarat guru…pasti anda tidak perlu menghadiri kelas untuk mempelajari teknik2 asas membuat aksesori ini.Sesiapa yang berminat nak mempelajari atau mengetahui teknik-teknik membuat aksesori , bolehlah dapatkan ebook/buku ini yang mengandungi langkah demi langkah mudah panduan membuatnya dalam versi bahasa melayu. Harga buku tersebut ialah RM15.00

Untuk keterangan lebih lanjut tentang kandungan buku sila klik disini :-

http://awin-ebiz.com/tutorial-berbayar/e-book-teknik-asas-membuat-aksesori-kristal-mutiara-di-lancarkan.html

 Selamat Membeli dan Pelajarilah Ilmu Membuat Aksesori ini..kerana ia benar2 menyeronokkan.

Related posts:

 

Tags: , ,

59 Responses to “Mempelajari Teknik-teknik Membuat Aksesori Kristal Dan Mutiara”

  1. ninie Says:

    macamane nk bli scara online buku ni..

  2. shazan Says:

    buku + bahan mentah nak order ngan awin tu brape rm?

  3. norhalamiah (as) Says:

    bagaimana maner nak wat tempah?serta berapa harganya?

  4. nadiah Says:

    cmner nak order buku + bahan mentah? brape rm? braper lama dpat?

  5. vina Says:

    saya nak tempah buku ni,n sy nak beli bahan2 mentah utk membuat gelang,brp rm? bgm nak buat bayaran?

  6. ct Says:

    assalamualaikum kak awin,

    saya berminat nak beli buku tu. kat mana saya nak dapat kan? mcm mane kalau saya ode melalui akak bole ka? berapa
    kos penghantaran nya kalau ke sarawak?

  7. Mastura bte Abu Samah Says:

    Di mana bole saya dapat buku tersebut

  8. Jamilah binti awang Says:

    dimanakah saya boleh dapatkan buku tersebut

  9. salzanajuana Says:

    buku ne dapat dari mana?

  10. ina Says:

    saye nak tempah buku dgn manik sekali…
    mcm mane ye?

  11. mizpah Says:

    Salam,

    saya telah mencuba buat sendiri paten yg terdapat dlm buku ini,
    didapati mudah utk difahami utk begnners

  12. NORIZA Says:

    Salam,

    kak Awin camner nak contack akak sebab saya berminat la….akak duk area mane?

  13. Anis Ismail Says:

    Salam,
    Akak, saya ingin membaut tempahan buku ini.
    Sila emailkan panduan yg perlu saya ikuti.
    Terima kasih.

  14. hidayah Says:

    salam..alhamdulillah,saye dh dapat buku ni.mmg bagus la buku ni.senang nk wat gelang bagi org yang baru berjinak-jinak wat gelang n aksesori..

  15. Nur Aqilah Samsudin Says:

    salam kak awin. saya berminat untuk membeli buku ini. bagaimanakah cara-cara untuk membeli buku ini secara online? terima kasih.

  16. fina Says:

    salam.. saya juga beminat untuk beli buku ini secara online.

  17. maya Says:

    kak awin, lau tempah buku tu n bli brg loose kt akk agk2 bp kos?
    pleae reply on my e mail

  18. asmah Says:

    saya berminat nak beli buku ni, mcmana cara saya nak beli dr u?

    tk

  19. kiera Says:

    kak awin sy bminat nk bli n blajr bwt …cm ne sy nk dptkan buku tu yek??
    mtrial dia akak ad supply k?

  20. kiera Says:

    akak email ye mklumat kt sy ye

  21. sya Says:

    sy bminat nk bli n bljar buat…so blh email info ttg buku,harga,bagaimana nk dptkn brg mentah…thx yer

  22. FIERA Says:

    salam…kak awin ira berminat nak dapatkan buku 2.bleh akak ag tau kat ner nak daptkan…rep ye kat email saya

  23. lyyen Says:

    cam ne nak dpt kan buku nie???
    ada jue kat nekak awin please raply my msg k..
    huhuh

  24. sri Says:

    saya ingin beli buku cara membuat gelang crytal.

  25. Lon Says:

    Salam sejahtera, saya juga ingin bertanya seperti kawan2 semua di atas:.

    1. Bagaimana ingin membeli buku ini?
    2. Bolehkah pamerkan gambar alat2 pemotong untuk membuat gelang kristal ini dan berapa jenis. Kalau akak menjualnya berapa rm 1set?

  26. Gayathri Says:

    Kami ada buat ini kami dapat banyak belajar.

  27. wiah Says:

    Salam, Awin saya berminat nakkan buku ni dan besrta dengan kristal skali. Harga kira macam mana kristal?

  28. elizabeth ak lunying Says:

    salam sejahtera,saya berminat untuk mempelajari cara-cara membuat aksesori ini.Dan berniat untuk membuka kedai aksesori suatu hari nanti tapi saya tidak tahu bagaimana untuk membuat semua itu.saya berminat untuk memiliki buku ini tapi saya tidak tahu di mana mahu mendapatkan buku itu.adakah buku ini di pasarkan di bahagian tawau,sabah?Terima Kasih.

  29. zeti Says:

    berminat sangat nak bt. bukan pe utk kegunaan sendiri je.

  30. su Says:

    salam…
    sya nk tnya gelang y kt bhagian borong tu hrga die brape???
    sya tgk kt web laen die jual rm 8 bg 1 pcs…

  31. nisa Says:

    salam kak Awin…sy baru je b’jinak2 dgn aksesori kristal n mutiara ne.kalo nk direct jumpe akak, kt sabah ada kedai tk? lg 1 sy nk order buku teknik tu.mcmne caranya?

  32. zeti Says:

    saya sgt berminat nk dapatkan starter kid. selain dari online blh x saya call akak.

  33. asiah Says:

    slm. sy berminat dgn buku beserta barangan mentah tu…boleh awin email kan gambar/katalog barangan2 loose tu..thanks vm. :)

  34. asiah Says:

    slm. sy berminat dgn buku beserta barangan mentah tu…boleh awin email kan gambar/katalog barangan2 loose tu..thanks vm. asiah120584@gmail.com. :)

  35. rohana bt. hj.abdul razak Says:

    salam.. saya ingin belajar cara buat gelang dan mahu beli bukunya di kedai mana boleh sy. dapatkan sy.harap awin dapat beritahu..

  36. ANELLES RAMAS Says:

    salam… kak, saya teringin nak belajar anting2 n gelang dan saya ingin membeli buku dengan kakak. saya cari buku di kedai buku di sungai petani tak dapat nak cari. kak boleh tak bagi tahu saya mcm mana nk tempah buku kristal n harga buku brp?

  37. ira Says:

    As’kum….bagaimana untuk saya dapatkan buku panduan ini dan bahan2 utk membuat aksesori….

  38. maizza Says:

    asskum…. saya ingin blajar buat aksesori.. brapa harga buku + bahan2 kalau saya nak beli dari saudari,brapa lama boleh dapat,boleh email bagaimana cara nk bli.. online

  39. Aiza Zizan Says:

    salam. saya tertarik dan kagum dengan paparan aksesori kristal dan manik di laman ini. saya cuba cari buku tersebut di beberapa kedai buku tapi tak ada. adakah buku itu edisi terhad atau tidak dijual secara terbuka? teringin hendak buat sendiri.. cantik betul.

  40. ida azmi Says:

    akak, sy brminat la nk dpt kn buku ni. bleh sy tau brapa kos tuk buku & semua bahan2 asas nk bt gelang ni? klu order, bla bleh dpt ye? bleh dapatkan katalog bhn mentah 2 x? sy minat sgt2 nk blaja buat aksesori ni sndiri.

  41. norbaya Says:

    salam…hi awin, boleh email sy harga buku harga dan bahan mentah…mcmana caranya?
    thans.

  42. Mas Says:

    akak berminat dan nak beli start-kit tu. masih boleh dapatkan ke? dgr khabar dah pindah ke Oman. bahan mentah macamana nak dapatkan? berapa lama pulak dapat barang setelah order

  43. ida Says:

    slm kak,sy berminat untuk membeli buku tersebut,camne cara untuk dapatkan?

  44. Willis Mckinny Says:

    Superb blog! I am loving it!! Will come back again – already subcribed to you feeds also, thank you for giving such a good time for me to read ;)

  45. eina mohd Says:

    awin, sya nk beli buku tu.blh bgtau caranya?

  46. awinebiz Says:

    1. Masukan Jumlah bayaran utk Ebook / Tutorial yg ada ingin beli di dalam akaun bank berikut:-
    Nama: Noor Mazuin Abd Ghani
    Maybank : 151098386465
    CIMB: 0109-0043944-52-8
    2. Email Bukti Transaksi / butir bayaran (Jumlah, Masa & Tarikh) ke awin.ghani@gmail.com / isi borang order.
    3. Setelah pengesahan bayaran dibuat, awin akan membalas email anda dengan menyertakan Link download anda.

  47. hemadeiwi Says:

    Saya berminat untuk belajar membuat barang perhiasan subang kristal, rantai kristal dan gelang tangan kristal. Boleh saudari memberitahu saya bagaiman saya boleh membeli buku tersebut.

    email : hemadeiwi@yahoo.com

    terima kasih

  48. Awin Says:

    ok nanti saya email awak..TQ

  49. bujang Says:

    sesiapa yang inginkan bahan mentah boleh emeilkan kt saya…..

  50. najwa Says:

    Saya berminat untuk membuat gelang.Dan bagai mana kah untuk membuat geang?

  51. Awin Says:

    najwa, utk belajar beli ebook ni..sesuai utk org yg nak mula dari zero..RM15 shj, lepas buat bayaran sila isi borang order tutorial k..

  52. hamedah ahmad Says:

    assalammualaikum, saya berminat nak mendapatkan buku dari awin tapi bagaimana cara ye,sebab saya ni dari singapura,beritahu cara ye.t.kaseh

  53. Linda Says:

    saya linda…saya ingin m’daptkan buku ini…adakah masih ada lg???

  54. Najwa Says:

    Satu buku hanye RM15.Klau boleh buku nie nk beli kat mane?Borang di mane?

  55. zety Says:

    Nk order buku ni..blh emel detail pelbagai jenis buku yg seangkatan dengannya…

  56. Awin Says:

    Zety dlm website ni dah terangkan kandungan buku tu. cuba klik gmbr atau tajuk.

  57. faiqah Says:

    salam….ada yang berbentuk buku bercetak tak?kalau ade kat mane ade jual tu?terima kasih…

  58. rosinah usup Says:

    salam..nak tanya buku nie adakah dalam bentuk ebook sahaja atau ada dalam bentuk bercetak?

  59. awin Says:

    buku ni semua dalam bentuk pdf file. selepas dimuat turun boleh lah anda cetak sendiri :-)

Leave a Reply

Filled Under: Tips & Informasi