Tutorial Dan E-book Yang Terkini...

Tutorial 3- Gelang Sehati Sejiwa

August 18th, 2010

langkah demi langkah membuat sendir / belajar membuat gelang kristal

Selamat Berpuasa kepada Semua,

Sempena bulan yang diberkati Allah, awin telah siapkan satu lagi tutorial gelang yang lain rekaannya iaitu Gelang “Sehati Sejiwa”. Gelang ini namanya agak romatik kerana menggunakan kristal bentuk Heart (Hati).

Sesuai dipakai untuk mereka yang sukakan design yang unik dan agak menonjol. Tutorial ini disediakan untuk mereka yang ingin membuat sendiri / belajar membuat gelang kristal sendiri untuk dipakai sendiri atau pun untuk menambah koleksi aksesori dalam perniagaan anda.

Tutorial ini menunjukkan langkah demi langkah membuat Gelang kristal “Sehati Sejiwa” dengan penerangan dan gambar yang jelas. Awin menjamin yang anda tidak perlu pergi ke kelas, hanya melalui ebook / tutorial awin anda pasti boleh membuat gelang tersebut.

Gelang Sehati Sejiwa yang awin maksudkan ialah seperti gambar dibawah:-

 langkah demi langkah belajar membuat gelang kristal

 belajar membuat gelang sendiri

Tutorial ini adalah dalam bentuk PDF file. Harga untuk tutorial ini ialah RM10. Link download akan diberikan sebaik sahaja pembayaran untuk tutorial ini disahkan. Tutorial Gelang yang mengandungi muka surat ini telah dimuatkan dengan gambar yang jelas seperti screenshot yang ditunjukkan dibawah ini.

 

Sekiranya anda berminat untuk membeli tutorial Gelang “Sehati Sejiwa” yang berharga RM10 ini sila berbuat seperti berikut:-

1. Sila buat pembayaran Rm10 kedalam salah satu akaun bank awin

2. Emailkan butir bayaran anda (Tarikh, Nama Tutorial,Jumlah, Nama Bank) ke awin.ghani@gmail.com

3. Setelah pembayaran disahkan betul, Awin akan membalas email anda bersertakan link download kepada anda.

Sekian, Selamat Membeli & Selamat Mencuba!!!

 

Related posts:

 

14 Responses to “Tutorial 3- Gelang Sehati Sejiwa”

  1. NOREHAN MOHD NOR Says:

    Salam, saya ingin mencuba dahulu Tutorial pertama ini.
    Kalau berkesan dan berjaya saya ikuti teknik pembelajaran ini Insyaallah saya akan mencuba Tutorial yang lain pula.

  2. awin Says:

    ok..selamat mencuba…

  3. Eyma Says:

    Assalam….saya sangat berminat dengan aksessori kristal ni. Di mana saya boleh dapatkan kristal dan bahan2 yg lain secara borong?

    Saya Akan beli tutorial ini, insyaallah.

    Terima kasih atas bantuan yg diberikan.

  4. Awin Says:

    w’salam,

    kalau nak beli bahan mentah boleh beli kat website berikut:
    1. http://www.jolita.biz
    2. http://www.megatdincrystal.com

  5. Norzie Says:

    Salam Awin, sy peminat gelang kristal dan ingin belajar. tutorial yg mana harus sy beli, adakah basic tutorial atau terus membeli tutorial 1 ini. saya amat tertarik utk tahu cara membuat gelang sehati sejiwa ini..tq

  6. Awin Says:

    w’salam,
    kalau x ada pengalaman atau baru nak belajar buat. Baik beli ebook teknik asas membuat aksesori kristal dan mutiara rm15.

    Dalam ebook ni banyak jenis aksesori yang boleh anda pelajari juga…

    Selamat mencuba!!!!

  7. eka indasari Says:

    ass.wr.wb
    kak,saya berminat tuk membeli buku….
    tp saya nie di Indonesia…
    jd bagaimana cara pemesanannya???

  8. Awin Says:

    Eka, boleh buku tu awin kirim memang melalui email. Kamu boleh bayar menggunakan paypal.

  9. Santilin Binti Jatim Says:

    Saya berminat dengan Tutorial 3- Gelang Sehati Sejiwa cara saya memohon untuk buku ni macam mana….

  10. Wini Says:

    sya bminat nak beli buku toturial gelang sejiwa. bulh bg sya no acct & nama bank skali & juga nama sbb sya nak bayar melalui money remittance kat brunei. tks. sila rply sya at my fb: wini weni k tks.

  11. fazila Says:

    Masih buat blog lagi ke and buku-buku e-book masih available ke

    Thanks

  12. awinebiz Says:

    Masih jual lg.

  13. myssza Says:

    hi,sis…msih jual lagi x ebook ini..

  14. mazuin ghani Says:

    Masih jual lg.

Leave a Reply

Filled Under: Tutorial Anyaman Kristal, Tutorial Berbayar (All), Tutorial Berbayar Oleh Awin